Tuesday, July 20, 2010

KeNapE La ye...???

Kenape La ye..mggu ni rase pendek..
minggu ni rase kelam kabut..
sume bende minggu ni..
Sume bende tau last minit..
Sume bende kne setel kan gak this week..

Mission to complete within 3 days...
To do list (priority) :
** Amek cuti (replacement for 2 days)
** Prepare for JKA Meeting
** Gie Course
** Bwk sume AJK g mkn Pizza hehhe(Boss da bg duit)

but....

Have to Let go :
** Cuti2 M'sia ke tgganu (huhuhuhuhuhuhuhuhu..nk ikot)
** Masak bekal & dinner utk en hasben selame 2 mggu
** Makan dgn en hasben selame 2 mggu
** Tak dpt tman en hasben g umh Pak ngah time dia attend master class (31st July & 1st August ni)
** Tak dpt nengok cite ilusi utk 2 mggu
** Tak dpt follow celoteh pagi mak neng, abg jem, KE dgn Krell utk 2 mggu(mak rindu nak..huhuhu)

Dah tu, igt pas hari gaji sedunia nak la shopping utk brg2 umh..bile la plak mase nk buat sume2 ni...
Sume da x sempat..

4 comments:

  1. BZ sungguh napaknye...kenapa selama 2minggu tu? aik cuti2 msia pon kena tangguh..aiyakkk sabo ek pn fara..

    ReplyDelete
  2. tu kursus induksi umum la yana..
    bru dpt surat kne pg..
    da booked flght tcket g tgganu..
    tpkse la cncel..huhuhu.
    is je g dgn fmly dia..nk ikot..

    ReplyDelete
  3. xpe2..pas ni hujg thun g bls dendam..
    g b'cuti2 m'sia ngn en husben akk eh?

    ReplyDelete
  4. kalo tetibe kne g pekse time g langkawi bln sepuloh camne?nangis kite..hhuhu

    ReplyDelete