Tuesday, October 26, 2010

NyarisSSSs......

Nyariss aku eksiden pagi td korang..huhu. Syukur sgt2 x de pape..cume side mirror belah kanan aku skretch cket la..cuak sgt2 cz kalo la kete ke moto ke beskal ke bley la lagi...ni lori trailer ngkoo..mak aii x berderau darah aku????aku rse time tu mmg kalo toreh pon bley x kuar darah..aku mmg nmpak dr side mirror trailer tu meluru langgar aku..huhu bile aku toleh kanan mmg dia lagi ckeeet je nk langgar..side mirror da ranap time tu. aku sempat istighfar..bace ape yg patot..ye la, mne tau nyawa terbang.time tu tekan hon kete teeen!! (xde la pnjang sgt) slalalu nye teeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!! cz time tu cuak lagi..huhu,mmg highway Pasir Gudang ni mmg horror la..tlg la besau kn jalan..Thanx to Allah coz remind me..bg peringatan..MAti itu PASTI...Nasihat aku, berhati2 di jln raye,semoga anda selamat tiba~

3 comments:

  1. ya Allah farah takutttnye...alhamdullillah everything selamat..aah la kite rasa hgway pasir gudang tu menakutkan..kite yg lalu berape kali pon nervous..dengan banyak lorry sume..aisehh gi wat report kt pihak berkaitan laa..copp nape lori tu nak langgar awk?mabuk ke ngantuk?

    take care ye babe!!! bwk kete elok2 jgn laju2 hehehe

    btw nice background :D

    ReplyDelete
  2. lori tu dr blkg..jln 3 lane bcome to 2 lane..so dia x bg kite msuk dpn dia evn dpn dia time tu free & kte da bg sgnal pon..dia pon cam x sngke terlanggar cz pas tu dia cam terbenti lame gak..kite yg mls nk benti..boley mnyumbang jammed kat hgway tu je nti..

    bende ni MB Johor da tau & da hghlite utk besaukn highway ni..tp xtau la implement bile...

    ReplyDelete
  3. pada aku x yah besarkan highway PG tu, apa yang boleh wat haramkan lori guna highway di waktu puncak cam kul 7-9 pagi dan 4.30 - 7.30 petang.. cara ni lebih save cost.. ye tak..

    ReplyDelete