Thursday, August 2, 2012

Konvesyen Inovatif Kreatif

hye :)
assalamualaikum...
Salam Ramadhan,

Time2 puase ni rajin pulak nk update blog. sebab kat opis sangapp..hehhe..
Kali ni nak cite pasal KIK atau org panggil KMK/ICC dan seangkatan dengannya. selepas menang tempoh hari di peringkat MPPG


Group kami PERMATA

Kumpulan kami mewakili MPPG untuk ke


Peringkat Mini Konvesyen Wilayah Selatan
Alhamdulillah dapat emas


Peringkat Negeri
Errrk...x dpt tempat, tp dapat rice cooker sorang satu


@The Zone Regency Hotel

Peringkat Wilayah Utara dapat Anugerah emas jugakkk uolllsss
Time bertanding kat wilayah Utara ni la berpeluang jalan-jalan kat Penang..check it out!!!


Arrived @ Bayan Lepas Airport terus mkn roti canai

Singgah makan durian & cempedak..sedapp

Pergi Bukit Bendera


Kena nek train utk ke atas nuuuun


Posing kat atas


Ni dah x de koje namenye

Membeli belah di Batu Feringhi>>sibah paling banyak beli tauuu

During Konvensyen



Yeaaayyy..dapat GOLD


Muka kanak2 riang nak balik JB
Congratz to PERMATA

Gambar>Hanya lakonan semata..hahha
Ni la cubical saya (n_n)

  Thanks for all your cooperations & commitments
Next year kita tak payah la menang lagi kat MPPG sebab, penat uolls nk wat preparation..

7 comments:

  1. borang penyertaan dh ade tu kak...hehehehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. x koser kakak nk pk projek...sruh uuu

      Delete
  2. x boleh tahan nengok gambar uollss bertiga2an dengan en malek. i jeles taw. nak jugak.. haha, boleh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang pentingggg!!gmbr jabatan walau di mana anda berada..haha..salleha x nk tau. aku pakse..

      Delete
    2. saleha memang. x baek tau. kat penang pon dia nak jadi staff derhaka (ala2 anak derhaka tu). hahaha.

      Delete
  3. ok...sangat nak menitis air mata tengok entry ni.... T.T akk...lps ni jln2 lg tau

    ReplyDelete